Od kakvih je materijala napravljen Pannon Boats čamac?

Plovilo Supermarin AQ 575, kao osnovni model čamaca Pannon Boats, izrađuje se od poliesterskog laminata potrebne debljine i čvrstine. I to tako da više slojeva mata i platna u kontrolisanim uslovima proizvodnje daju vrhunski kvalitet samog plovila! Kvalitetan želkot pruža dužu postojanost boje i povećanu otpornost na mehnička oštećenja kao što su ogrebotine i tome slično, što vam daje svu potrebnu sigurnost za dugovečnost vašeg plovila i garanciju kvaliteta izrade.

Gde i kako mogu da poručim Pannon Boats čamac?

Ukoliko želite prethodne konsultacije, uz živi kontakt u kome možete o svemu popričati sa našim stručnim osobljem i informisati se o pojedinostima vašeg budućeg plovila – predlažemo vam da posetite sedište naše kompanije! Svakako, uvek smo spremni da izađemo u susret vašim vizijama, zahtevima, kako bi definisali plovilo po Vašoj meri. Adresu možete pronaći na samom sajtu, kao i kontakt telefon.

Ukoliko ste se pak već odlučili za kupovinu i želite svoj čamac da poručite putem interneta, svoju rezervaciju možete uputiti takođe preko Kontakt adrese na našem web sajtu, uz napomenu u poruci o izboru svog modela i drugim pojedinostima. Svakako, stojimo vam na rapolaganju za svako vaše pitanje ili nedoumicu.

Kako mogu da zakažem test vožnju?

Svoju probnu vožnju možete zakazati pomoću opcije Zakaži besplatnu test vožnju, na našoj web stranici. U kontakt formi je samo potrebno da ostavite vaše kontakt podatke (ime, prezime, kontakt telefon, imejl adresu). Takođe, u ovom formularu možete precizirati i okvirni datum, koji želite za vašu probnu vožnju. Nakon toga, potretno je samo da pošaljete (“zakažete”) upitnik upitnik putem sajta, nakon čega ćemo Vas kontaktirati kako bismo dogovorili tačno vreme i mesto vaše besplatne probne vožnje. Isto to možete učiniti i direktnim pozivom na broj: +38160 3366956

Koje je radno vreme Pannon Boats kompanije?

Radno vreme kompanije Pannon Boats jeste svakim radnim danom od 7 do 15 časova. Međutim, usluge dodatnih informacije o plovilu možete dobiti svakim radnim danom od 7 do 19 sati, kao i subotom i nedeljom od 7 do 15 časova. Kontakt za sve informacije možete pronaći na našem sajtu.

Na čemu je zasnovan vaš kvalitet?

Izrada čamaca i kvalitet izrade plovila je najbitniji segment u našem poslovanju i predstavlja naš adut koji nam pruža prosperitet na tržištu. Za kvalitet izrade garantuje Pannon Boats, kao i iskustvo naših tehničara, te sama postojanost izrade i utrošenih materijala. Prilikom isporuke plovila, kupac zajedno sa predstavnikom Pannon Boats pregledaju plovilo i potpisuju zapisnik o preuzimanju novog plovila, kao i objašnjenja za njegovo što funkcionalnije i trajnije održavanje.

Da li kompanija Pannon Boats ima serfifikat o proizvodnji?

Naravno! Sertifikovanje radionice i same proizvodnje izdao nam je “Jugoregistar”.

Koje su glavne plovne karakteristike čamca Pannon Boats?

Stabilnost i ekonomičnost u svim režimima plovidbe! Supermarin je izuzetno stabilan kako pri malim brzinama i krstarećoj brzini, tako i u punom gasu. Konfor u toku plovidbe je zagarantovan.

Kakav je kvalitet pri izradi čamaca od poliestera?

Čamci koje proizvodimo se rade sa visokom pažnjom i osvrtom na kvalitet izvođenja svih postupaka! Poseban osvrt dajemo i na završnu obradu sa mnoštvom utrošenog vremena do konačnog i željenog cila, ali sve to činimo kako bi Vaše plovilo naposletku bilo kvalitno u svakom delu.

Da li mogu da biram boju i materijale čamca?

Supermarin je plovilo koje možete naručiti u jednoj, dve ili tri boje zavisno od raspoloživih pigmenata za poliester na tržištu. U slučaju da nekog pigmenta nema na našem tržištu čeka se na isporuku iz inostranstva i često ne predstavlja preporuku pri vašem izboru!

Da li mogu da biram boje i materijale strunjača i tende za čamac?

Strunjače mogu biti izrađene od više vrsta i boja nautičkih materijala kako bi se uklopile sa stilom i bojama Vašeg izabranog čamca. Uzorke matrijala možete videti prilikom posete Pannon Boats u ili na našoj web stranici.

Tenda može biti izrađena od više različitih materijala i boja o čemu se dodatno možete informisati na licu mesta kako bi na prvi način uvideli razliku između materijala u ponudi, koji mogu biti nešto skupljeg ili, pak, cenovno ekonomičnijen ranga. U zavisnosti od vaših potreba i želja.

Da li vršite isporuku poručenog čamca na kućnu adresu?

Ovakva opocija postoji, i deo je posebnog dogovora kao dodatna usluga prevoza i isporuke.

Koliko se bavite izradom čamaca i plovila?

U našem timu se nalaze pasionirani zaljubljenici u nautiku, život na vodi, čamce, ribolov i prirodu. Godinama radimo na pronalasku najboljeg rešenja za savršenim čamcem i modelom čamca kako sa tehničke, nautičke, ali isto tako i ergonomske i korisničke strane. I upravo Pannon Boats je naš jedinstveni odgovor na tržištu. U njemu se nalaze godine ispitivanja, istraživanja i usavršavanja, koje i sami prepoznajete već prvim pogledom na naš čamac. Na šta smo posebno ponosni!